Om oss

30.05.23 INFO

Noen av legene har korte permisjoner i denne tiden. Dersom du ikke finner ledig legetime på HelseNorge, RING oss for avtale, for vi har ofte vikarer innom som kan hjelpe.

Dette gjelder også når ferietiden starter fra midten av juni og til midten av august. :)  GOD SOMMER!

*Hvem kan bestille time ved Sentrum legekontor? Pasienter på legens liste. Ved forespørsel til Sentrum legekontor eller HELFO gis opplysninger om legene har plass på sin liste.  https://helsenorge.no/behandlere/bytte-av-fastlege

*Timebestilling: Helsesekretærene, evt. i samråd med legen, vurderer hvor raskt du kan få time. Daglig har vi flere øyeblikkelig hjelp-timer som er fordelt utover dagen. Dersom fastlegen ikke er til stede eller ikke har kapasitet, vil du bli tilbudt time hos en annen lege.

*Vårt legekontor samarbeider med Universitetet i Tromsø, og vil vil derfor til enhver tid ha studenter ved vårt kontor, som du kan møte på legetimer eller andre plasser på kontoret.

*Pasienter som uteblir til time uten å ha gitt beskjed senest arbeidsdagen før, må betale for timen.

*Prøvesvar: Du får beskjed fra legen dersom prøver ikke er i orden og må følges opp. Visse prøver sender vi svar på uansett.

*Blodprøver: Må avtales med legen dersom de ikke inngår i konsultasjonen.

*Resepter: Kan fornyes uten konsultasjon. Kontakt om dette må gjøres minst 2 dager før henting, via telefon eller vår selvbetjening (logg på med kode på telefon, ikke Bank-Id). Vi bruker elektroniske resepter, slik at de går rett til apoteket. De hentes ut der med å oppgi fødselsnummer.

*Sykemelding: Første gangs sykemelding kun etter konsultasjon hos lege. Videre sykemelding kan forlenges ved e-konsultasjon dersom dette er avtalt med legen. Hvis ikke avtale, må det bestilles time.

*Urinundersøkelser/Graviditetstester: Vennligst gi helsesekretærene nødvendige opplysninger om hvorfor prøve leveres slik at sekretæren kan vurdere om konsultasjon hos lege er nødvendig. Merk prøven med navn og fødselsdato.

BETALINGSTERMINAL hos oss gir  IKKE LENGER MULIGHET FOR KONTANT BETALING. Gyldig betalingsmåte blir bankkort,  eller velge mobilbetaling  som betalingsalternativ på terminalen. Vedkommende gjør da et aktivt valg om å betale med mobil, og kan også verifisere sitt mobilnummer på terminal. . Papirfaktura genererer et gebyr fra Convene faktureringsfirma.  Dersom spørsmål vedrørende fakturaen kan Convene ringes på tlf 21627320.

VIKTIG INFO 25.03.20:   Vi har endre vår elektroniske portal til Helsenorge.no, slik at det vil se anneledes ut inne i portalen. Bare trykk på selvbetjening som før, og logg deg inn på Helsenorge.no.

Du kan og laste ned HelseNorges app via Appstore eller GoooglePlay

Generell råd om koronavirus finner du på: https://helsenorge.no/koronavirus