Profil

17. JUNI 2024: Nå starter ferietiden.

Vi har ulike vikarer inn for legene i ferietiden. Dersom du ikke finner ledig time hos din fastlege, RING oss på 77666050, for da kan det hende vi har ledig hos noen vikarer. Sjekk evt åpningstider!

21.02.24   INFO

Noen av legene har korte permisjoner i denne tiden, og noen slutter. Dersom du ikke finner ledig legetime på HelseNorge, RING oss for avtale, for vi har ofte vikarer innom som kan hjelpe.

* Håkon Barlindhaug har permisjon fra 01.01.24 og ut året. Hans vikar er lege Tina Coucheron, og hennes timebok er tilgjengelig i HelseNorge.

* Connie Jensen slutter i sin fastlegestilling den 31.03.24. Lege Lene Sjursen har tatt over hennes fastlegehjemmel, starter fra 01.04.24, og hennes timebok er tilgjengelig i HelseNorge.

Hensikten med denne hjemmesiden å gjøre enkelt og raskt for deg å komme i kontakt med oss. Dersom du ikke finner ledige timer for bestilling på HelseNorge, kan du ringe til oss for timebestilling, for vi har noen timer selv om de ikke er online.

Du kan:

  • Bestille time
  • Fornye resepter på faste medisiner
  • Korte beskjeder/spørsmål til legen/e-konsultasjon

Trykk på Selvbetjening

For andre henvendelser har vi telefonen åpen alle hverdager mellom fra 08.30 – 11.00 og 12.00 – 14.30. Torsdager fra 0830 – 11.00 og 12.30 – 14.30. Fredager fra 09.00 – 11.00 og 12.00 – 14.30.

Vårt telefonnr er 77666050.  Kontoret har åpent for timebestilte konsultasjoner alle hverdager.

Ved akutt nødhjelp – ring 113

Våre tilbud
Sentrum legekontor er en fullverdig allmennpraksis med 6 spesialister i allmenn medisin, samt 1 leger uten spesialitet. Våre tjenester omfatter eksempelvis fjerning av føflekker og småkirurgi, skadebehandling, svangerskapskontroll og gynekologiske undersøkelser med kreftprøvetaking. Se oversikt over hver enkelt ansatt hva de har som spesialitet/tilleggstjenester.Vi koordinerer utredninger og henviser deg til 2. linjetjenesten (sykehus eller privatpraktiserende spesialist) etter behov. Vårt legekontor samarbeider med Universitetet i Tromsø, og vi vil derfor til enhver tid ha studenter ved vårt kontor, som du kan møte på legetimer eller andre plasser på kontoret.

25.03.24: Vår BETALINGSTERMINALGIR IKKE MULIGHET FOR KONTANT BETALING.  Gyldig betalingsmåte blir bankkort eller at man kan velge mobilbetaling. En får da en link med gebyrfri betaling. Hvis man går, kommer det en elektronisk faktura i Digipost, via link på mobil eller papirfaktura. Måte du faktureres på, kan du selv sette i din profil på convene.no.  Dersom spørsmål vedrørende fakturaen kan Convene ringes på tlf 21627320.

VIKTIG INFO: HUSK Å GI BESKJED DERSOM DU HAR FÅTT FRIKORT, da det ikke registreres automatisk hos oss ved akutt legetimer eller e-konsultasjoner. Frikortet må forevises i ekspedisjonen, eller som vedlagt bilde i kontakt til legekontoret.

Ingen av legene har  telefontreffetid lenger. Det er derfor ikke mulig å ringe til legene. Vi anbefaler at det bestilles legetimer, eller at våre elektronisk tjenester benyttes. Logg inn via Selvbetjening