Profil

Generell råd om koronavirus finner du på: https://helsenorge.no/koronavirus

Hensikten med denne hjemmesiden å gjøre enkelt og raskt for deg å komme i kontakt med oss. Her kan du gjøre enkle bestillinger. Vi ber om at dere nå ringer til oss for timebestilling, for vi har timer selv om de ikke er online.

Du kan:

  • Bestille time
  • Fornye resepter på faste medisiner
  • Korte beskjeder/spørsmål til legen/e-konsultasjon

Trykk på Selvbetjening

For andre henvendelser har vi telefonen åpen alle hverdager mellom fra 08.30 – 11.00 og 12.00 – 14.30. Torsdager fra 0830 – 11.00 og 12.30 – 14.30. Fredager fra 09.00 – 11.00 og 12.00 – 14.30.

Vårt telefonnr er 77666050.  Kontoret har åpent for timebestilte konsultasjoner alle hverdager.

Ved akutt nødhjelp – ring 113

Våre tilbud
Sentrum legekontor er en fullverdig allmennpraksis med 6 spesialister i allmenn medisin, samt 1 leger uten spesialitet. Våre tjenester omfatter eksempelvis fjerning av føflekker og småkirurgi, skadebehandling, svangerskapskontroll og gynekologiske undersøkelser med kreftprøvetaking. Se oversikt over hver enkelt ansatt hva de har som spesialitet/tilleggstjenester.Vi koordinerer utredninger og henviser deg til 2. linjetjenesten (sykehus eller privatpraktiserende spesialist) etter behov. Vårt legekontor samarbeider med Universitetet i Tromsø, og vi vil derfor til enhver tid ha studenter ved vårt kontor, som du kan møte på legetimer eller andre plasser på kontoret.

BETALINGSTERMINAL hos oss gir  IKKE LENGER MULIGHET FOR KONTANT BETALING. Gyldig betalingsmåte blir bankkort,  eller velge mobilbetaling . Hvis man bare går får man papirfaktura, og  papirfaktura genererer et gebyr fra Convene faktureringsfirma (kr 71,-).  Dersom spørsmål vedrørende fakturaen kan Convene ringes på tlf 21627320.

Fra 15.08.19 vil det påløpe girogebyr for utsendelse av papirfakturaer i forbindelse med e-konsultasjoner hos fastlege. Alle vil få en SMS dagen etter, hvor man følger en link fra convenePay for betaling, og denne er gebyrfri, men KUN gyldig i 24 t.  Deretter faktura på papir eller SMS, alt etter hvilket oppsett man selv har valgt i convene.no/Min Pasientsky.  Dette til info.

VIKTIG INFO: HUSK Å GI BESKJED DERSOM DU HAR FÅTT FRIKORT, da det ikke registreres automatisk hos oss ved akutt legetimer eller e-konsultasjoner. Frikortet må forevises i ekspedisjonen, eller som vedlagt bilde i kontakt til legekontoret.

Ingen av legene har  telefontreffetid lenger. Det er derfor ikke mulig å ringe til legene. Vi anbefaler at det bestilles legetimer, eller at våre elektronisk tjenester benyttes. Logg inn via Selvbetjening.

30.05.23 INFO

Noen av legene har korte permisjoner i denne tiden. Dersom du ikke finner ledig legetime på HelseNorge, RING oss for avtale, for vi har ofte vikarer innom som kan hjelpe.

Dette gjelder også når ferietiden starter fra midten av juni og til midten av august.