Selvbetjening

VIKTIG INFO ad 24.11.23:

Fredag 24.11.23 blir Sentrum legekontor å STENGE kl 12.00. TELEFONEN STENGER KL 11.00. Vi ber om forståelse for dette, og at alle som trenger fornyelser av resepter, sykemeldinger mm, tar kontakt tidlig i uka. Dersom det skulle oppstå øyeblikkelig hjelp situasjoner etter kl 12.00, må Tromsø legevakt kontaktes på tlf 116117.  Ved behov for akutt nødhjelp RING 113.

Vi er tilbake igjen, og åpen fra mandag 27.11.23, med normal åpningstid. :)

30.10.23 INFO

Noen av legene har korte permisjoner i denne tiden. Dersom du ikke finner ledig legetime på HelseNorge, RING oss for avtale, for vi har ofte vikarer innom som kan hjelpe. Dersom du er ny pasient hos oss, er det fint om du ringer tlf 77666050, slik at vi får oppdatert din informasjon som er registrert hos oss.

Ved å trykke på selvbetjening på denne siden, får du muligheten til å

SELVBETJENING: https://www.helsenorge.no

  • Bestill time
  • Fornye resepter for fast medisin
  • E-konsultasjon med din fastlege

Du blir da koblet til HelseNorge, og logger deg på der. Husk at i HelseNorge-profilen må du sette i innstillingen, at du har full tilgang.

HUSK! Dersom du skal bestille time, fornye resept eller sende ekonsultasjon for ditt BARN, må du velge barnets profil i HelseNorge. Alle barn er registert i foreldrenes profil.

Du kan og laste ned HelseNorges app via Appstore eller GoooglePlay

E-konsultasjon koster kr 170,-/224,-. Se prisliste.

Fra 15.08.19 vil det påløpe girogebyr for utsendelse av papirfakturaer i forbindelse med e-konsultasjoner hos fastlege. Alle vil få en SMS dagen etter, hvor man følger en link fra convenePay for betaling, og denne er gebyrfri, men KUN gyldig i 24 t.  Deretter faktura på papir eller SMS, alt etter hvilket oppsett man selv har valgt i convene.no/Min Pasientsky.  Dette til info.   Dersom spørsmål vedrørende fakturaen kan Convene kontaktes på tlf 21627320.

VIKTIG INFO: HUSK Å GI BESKJED DERSOM DU HAR FÅTT FRIKORT, da det ikke registreres automatisk hos oss ved akutt legetimer eller e-konsultasjoner. Frikortet må forevises i ekspedisjonen, eller som vedlagt bilde i kontakt til legekontoret.

Generell råd om koronavirus finner du på https://www.helsenorge.no/koronavirus/

01.03.18: Alle legene har nå avsluttet sine telefontreffetider. Det er derfor ikke mulig å ringe til legene. Vi anbefaler at det bestilles legetimer, eller at våre elektronisk tjenester benyttes. Logg inn via Selvbetjening.

*Vårt legekontor samarbeider med Universitetet i Tromsø, og vi vil derfor til enhver tid ha studenter ved vårt kontor, som du kan møte på legetimer eller andre plasser på kontoret.