Selvbetjening

Ved å trykke på selvbetjening på denne siden, får du muligheten til å

  • Bestill time
  • Fornye resepter for fast medisin
  • E-konsultasjon med din fastlege

 

Du blir da koblet til HelseNorge, og logger deg på der.

HUSK! Dersom du skal bestille time, fornye resept eller sende ekonsultasjon for ditt BARN, må du velge barnets profil i HelseNorge. Alle barn er registert i foreldrenes profil.

På grunn av coronasituasjonen, har vi redusert kapasitet på selvbetjening for timebestilling, men bare ring oss for avtale.

VIKTIG INFO 25.03.20:   Vi har endre vår elektroniske portal til Helsenorge.no, slik at det vil se anneledes ut inne i portalen. Bare trykk på SELVBETJENING som før, og logg deg inn på Helsenorge.no.

Du kan og laste ned HelseNorges app via Appstore eller GoooglePlay

E-konsultasjon koster kr 155,-/204,-. Se prisliste.

Fra 15.08.19 vil det påløpe girogebyr for utsendelse av papirfakturaer i forbindelse med e-konsultasjoner hos fastlege. Alle vil få en SMS dagen etter, hvor man følger en link fra convenePay for betaling, og denne er gebyrfri. Dette til info.   Dersom spørsmål vedrørende fakturaen kan Convene kontaktes på tlf 21627320.

NYHETER:

10.06.21: JANSEN-VAKSINEN:

Jansen vaksinen skrives IKKE ut fra vårt legekontor.

På bakgrunn av faglige vurderinger gjort av FHI, Helsedirektoratet og legeforeningen, vil vi ikke skrive ut vaksinen fra Janssen, selv om politikerne mener det er forsvarlig.

09.09.21: INFO ANGÅENDE INFLUENSAVAKSINE 2021:

Årets influensavaksine vil sannsynligvis ikke ankomme vårt kontor før i slutten av oktober. Følg med på siden her angående gjennomføring av vaksinasjonen, eller på kommunens hjemmeside hvordan de gjennomfører vaksinasjonen sin. Det trenges IKKE å ringe oss for info, for vi vet ikke mer foreløpig.

 HUSK!

Info-pasienter1

30.03.20  VIKTIG OPPLYSNING VEDRØRENDE KORONA!

På bakgrunn av koronavirus-utbruddet ønsker vi å redusere risiko for smitte til besøkende og ansatte ved Sentrum legekontor. Vi ber derfor om at du ikke møter direkte på legekontoret dersom du har symptomer på luftveisinfeksjon/forkjølelse (hoste, nysing, sår hals, feber, snørring), men heller tar kontakt over e-konsultasjon eller telefon først. I de fleste tilfeller kan vi løse problemstillingen din over e-konsultasjon eller telefon, eller utsette timen til du har blitt frisk. Vi har pga dette, IKKE selvbetjening på timebestilling, men bare ring oss for avtale.

Ved behov for AKUTT HELSEHJELP, ringer du 113.

Hvis du ikke trenger helsehjelp, men har behov for coronatesting, kan du ringe    Tromsø kommunes  CORONATELEFON   tlf 46907899.

Info om retningslinjer for testing finner du her:

https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/helsepersonell/testing-og-diagnostikk-for-nytt-koronavirus-coronavirus/

Generell råd om koronavirus finner du på: https://helsenorge.no/koronavirus

01.03.18: Alle legene har nå avsluttet sine telefontreffetider. Det er derfor ikke mulig å ringe til legene. Vi anbefaler at det bestilles legetimer, eller at våre elektronisk tjenester benyttes. Logg inn via Selvbetjening.

*Vårt legekontor samarbeider med Universitetet i Tromsø, og vi vil derfor til enhver tid ha studenter ved vårt kontor, som du kan møte på legetimer eller andre plasser på kontoret.

11.01.21: PERMISJON:

Lege Connie Jensen tar permisjon fra sin stilling som fastlege fra 18.01.21 til 01.11.21. Hennes vikar blir lege Tonje Nicolaisen Skjellstad. Det vil bli mulighet for å bestille legetime elektronisk på hennes timebok i dette tidsrommet.