Selvbetjening

Ved å trykke på selvbetjening på denne siden, får du muligheten til å

  • Bestill time
  • Fornye resepter for fast medisin
  • E-konsultasjon med din fastlege

 

Du oppretter en profil med ditt fødselsnummer som brukernavn. Ditt telefonnummer må være registrert i din journal hos din fastlege.

Dersom du skal gjøre henvendelser for ditt barn, må du opprette en profil på ditt barns fødselsnummer, og logge på med den.

Du logger på med kode på mobilen for alle henvendelser som reseptbestilling, timebestilling og meldinger til resepsjon.

Dersom du ønsker e-konsultasjon hos din fastlege, kan du nå logge på med Bank-ID ( ikke for andre henvendelse) E-konsultasjon koster kr 155,-/204,-. Se prisliste.

Fra 15.08.19 vil det påløpe girogebyr for utsendelse av fakturaer i forbindelse med e-konsultasjoner hos fastlege. Dette til info.

01.03.18: Alle legene har nå avsluttet sine telefontreffetider. Det er derfor ikke mulig å ringe til legene. Vi anbefaler at det bestilles legetimer, eller at våre elektronisk tjenester benyttes. Logg inn via Selvbetjening.

01.11.18: Lege Connie Jensen har vikar hver onsdag, lege Sissel Gravrok, og hun blir vikar disse dagene inntil videre. Gravroks timebok ligger også ute for bestillinger på onsdager.

24.06.19: Ferietid

Fra 24.06.19 og til 19.08.19 er det ferietid ved Sentrum legekontor. Vi har ordinær åpningstid, men det er begrenset med kapasitet på legetimer, og det er ikke sikkert du finner ledig legetime hos din fastlege.Det kan desverre også bli litt ventetid på telefon, i ekspedisjonen og på laboratoriet. Har du behov for legetime, og ikke finner på selvbetjeningen, kan du ringe oss for avtale. Dersom det er behov for rask time, vil vi hjelpe deg med time hos en av de andre legene eller vikarlege.

Vi ønsker alle en riktig god sommer :)

01.08.19:

Fra 15.08.19 vil det påløpe girogebyr for utsendelse av fakturaer i forbindelse med e-konsultasjoner hos fastlege. Dette til info.