Selvbetjening

17. JUNI 2024: Nå starter ferietiden.

Vi har ulike vikarer inn for legene i ferietiden. Dersom du ikke finner ledig time hos din fastlege, RING oss på 77666050, for da kan det hende vi har ledig hos noen vikarer. Sjekk evt åpningstider!

21.02.24 INFO

Noen av legene har korte permisjoner i denne tiden. Dersom du ikke finner ledig legetime på HelseNorge, RING oss for avtale, for vi har ofte vikarer innom som kan hjelpe.

* Håkon Barlindhaug har permisjon fra 01.01.24 og ut året. Hans vikar er lege Tina Coucheron, og hennes timebok er tilgjengelig i HelseNorge.

* Connie Jensen slutter i sin fastlegestilling den 31.03.24. Lege Lene Sjursen har tatt over hennes fastlegehjemmel, starter fra 01.04.24, og hennes timebok er tilgjengelig i HelseNorge.

Dersom du er ny pasient hos oss, er det fint om du ringer tlf 77666050, slik at vi får oppdatert din informasjon som er registrert hos oss.

Ved å trykke på selvbetjening på denne siden, får du muligheten til å

SELVBETJENING: https://www.helsenorge.no

  • Bestill time
  • Fornye resepter for fast medisin
  • E-konsultasjon med din fastlege

Du blir da koblet til HelseNorge, og logger deg på der. Husk at i HelseNorge-profilen må du sette i innstillingen, at du har full tilgang.

HUSK! Dersom du skal bestille time, fornye resept eller sende ekonsultasjon for ditt BARN, må du velge barnets profil i HelseNorge. Alle barn er registert i foreldrenes profil.

Du kan og laste ned HelseNorges app via Appstore eller GoooglePlay

E-konsultasjon koster kr 170,-/224,-. Se prisliste.

25.03.24: Vår BETALINGSTERMINALGIR IKKE MULIGHET FOR KONTANT BETALING.  Gyldig betalingsmåte blir bankkort eller at man kan velge mobilbetaling. En får da en link med gebyrfri betaling. Hvis man går, kommer det en elektronisk faktura i Digipost, via link på mobil eller papirfaktura. Dette gjelder også e-konsultasjoner. Måte du faktureres på, kan du selv sette i din profil på convene.no. Dersom spørsmål vedrørende fakturaen kan Convene kontaktes på tlf 21627320.

VIKTIG INFO: HUSK Å GI BESKJED DERSOM DU HAR FÅTT FRIKORT, da det ikke registreres automatisk hos oss ved akutt legetimer eller e-konsultasjoner. Frikortet må forevises i ekspedisjonen, eller som vedlagt bilde i kontakt til legekontoret.

01.03.18: Alle legene har nå avsluttet sine telefontreffetider. Det er derfor ikke mulig å ringe til legene. Vi anbefaler at det bestilles legetimer, eller at våre elektronisk tjenester benyttes. Logg inn via Selvbetjening.

*Vårt legekontor samarbeider med Universitetet i Tromsø, og vi vil derfor til enhver tid ha studenter ved vårt kontor, som du kan møte på legetimer eller andre plasser på kontoret.