Konsultasjon

Konsultasjoner foregår kun etter timebestilling på telefon eller via e-portal. Tjenester via eportalen blir fakturert etter takstsystemet, og utsendt via faktureringsfirma Melin Medical. Hjemmebesøk foregår kun etter avtale.
 Pasienter som uteblir til time uten å ha gitt beskjed senest arbeidsdagen før, må betale for timen.

Ved behov for akutt nødhjelp RING 113.

24.11.17: Vi bytter BETALINGSTERMINAL hos oss, og på den nye terminalen blir det IKKE MULIGHET FOR KONTANT BETALING. Dette er gjeldende fra idag. Gyldig betalingsmåte blir bankkort eller at man kan ta ut faktura på terminalen. Faktura genererer et gebyr fra Melin Medical faktureringsfirma.

01.11.18: Lege Connie Jensen  har vikar hver onsdag, lege Sissel Gravrok, og hun blir vikar disse dagene inntil videre. Gravroks timebok ligger også ute for bestillinger på onsdager.
01.03.18: Alle legene har nå avsluttet sine telefontreffetider. Det er derfor ikke mulig å ringe til legene. Vi anbefaler at det bestilles legetimer, eller at våre elektronisk tjenester benyttes. Logg inn via Selvbetjening.

24.06.19: Ferietid

Fra 24.06.19 og til 19.08.19 er det ferietid ved Sentrum legekontor. Vi har ordinær åpningstid, men det er begrenset med kapasitet på legetimer, og det er ikke sikkert du finner ledig legetime hos din fastlege.Det kan desverre også bli litt ventetid på telefon, i ekspedisjonen og på laboratoriet. Har du behov for legetime, og ikke finner på selvbetjeningen, kan du ringe oss for avtale. Dersom det er behov for rask time, vil vi hjelpe deg med time hos en av de andre eller vikarlege.

Vi ønsker alle en riktig god sommer :)