Konsultasjon

VIKTIG INFO 23.03.20:   Vi har endre vår elektroniske portal til Helsenorge.no. Bare trykk på selvbetjening som før, og logg deg inn på Helsenorge.no.

Du kan og laste ned HelseNorges app, via Appstore eller GoooglePlay

Konsultasjoner foregår kun etter timebestilling på telefon eller via e-portal. Tjenester via eportalen blir fakturert etter takstsystemet, og utsendt via faktureringsfirma Convene.

Hjemmebesøk foregår kun etter avtale.

Pasienter som uteblir til time uten å ha gitt beskjed senest arbeidsdagen før, må betale for timen.

Ved behov for akutt nødhjelp RING 113.

25.03.24: Vår BETALINGSTERMINALGIR IKKE MULIGHET FOR KONTANT BETALING.  Gyldig betalingsmåte blir bankkort eller at man kan velge mobilbetaling. En får da en link med gebyrfri betaling. Hvis man går, kommer det en elektronisk faktura i Digipost, via link på mobil eller papirfaktura. Måte du faktureres på, kan du selv sette i din profil på convene.no.

01.03.18: Alle legene har nå avsluttet sine telefontreffetider. Det er derfor ikke mulig å ringe til legene. Vi anbefaler at det bestilles legetimer, eller at våre elektronisk tjenester benyttes. Logg inn via Selvbetjening.

21.02.24 INFO

Noen av legene har korte permisjoner i denne tiden. Dersom du ikke finner ledig legetime på HelseNorge, RING oss for avtale, for vi har ofte vikarer innom som kan hjelpe. Dersom du er ny pasient hos oss, er det fint om du ringer tlf 77666050, slik at vi får oppdatert din informasjon som er registrert hos oss.

* Håkon Barlindhaug har permisjon fra 01.01.24 og ut året. Hans vikar er lege Tina Coucheron, og hennes timebok er tilgjengelig i HelseNorge.

* Connie Jensen slutter i sin fastlegestilling den 31.03.24. Lege Lene Sjursen har tatt over hennes fastlegehjemmel, starter fra 01.04.24, og hennes timebok er tilgjengelig i HelseNorge.

17. JUNI 2024: Nå starter ferietiden.

Vi har ulike vikarer inn for legene i ferietiden. Dersom du ikke finner ledig time hos din fastlege, RING oss på 77666050, for da kan det hende vi har ledig hos noen vikarer. Sjekk evt åpningstider!